ΥΛΙΚΑ
110-120 γρ. γραβιέρα (ή κεφαλογραβιέρα ή κασέρι ή κεφαλοτύρι)
1/3 φλ. περίπου αλεύρι
λάδι για τηγάνισμα
½ λεμόνι
Αν η φέτα του τυριού είναι πιο λεπτή, τότε θα λιώσει στο τηγάνι.
Καθαρίζετε την κρούστα του τυριού και το βρέχετε κάτω από τρεχούμενο νερό.
Αμέσως το αλευρώνετε και το τινάζετε ελαφρά για να φύγει το περισσό αλεύρι.
Παίρνετε ένα μικρό, βαρύ τηγάνι και βάζετε μέσα λίγο λάδι (ελαιόλαδο καλύτερα).
Μόλις ζεσταθεί το λάδι βάζετε μέσα το τυρί και το αφήνετε να ροδίσει για λίγα λεπτά και από τις δυο πλευρές, γυρίζοντάς το προσεχτικά με σπάτουλα.
Αποσύρετε το τηγάνι από τη φωτιά και στύβετε πάνω το χυμό ½ λεμονιού. Το σερβίρετε αμέσως.