Τρίτη, 29 Απριλίου, 2025
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Σαλάτα µε παντζάρια και φέτα µε ντρέσινγκ µουστάρδας

spot_img

ΥΛΙΚΑ (για 4 άτοµα)

1 µαρούλι

1 λόλλο ρόσσο

1 µατσάκι ρόκα

1 µαρούλι φριζέ

4 παντζάρια

200 γρ. φέτα

1 πρέζα ρίγανη

10 ντοµατίνια

Για το ντρέσινγκ µουστάρδας:

½ φλιτζάνι ξίδι βαλσαµικό

1 ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο

1 κουταλιά µουστάρδα Ντιζόν

Αλάτι, µαύρο πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένετε τα λαχανικά και αφού τα στεγνώσετε, τα κόβετε σε κοµµάτια µε το χέρι, σε µέγεθος µπουκιάς.

Ετοιµάζετε το ντρέσινγκ µουστάρδας: Αναµιγνύετε όλα τα υλικά σε ένα µίξερ µέχρι να δηµιουργηθεί ένα κρεµώδες ντρέσινγκ. Στο µεταξύ, βράζετε τα παντζάρια και όταν µαλακώσουν τα κόβετε σε φέτες και τα µαρινάρετε µε το ντρέσινγκ για 6 περίπου ώρες. Ανακατεύετε όλα τα υλικά µαζί και µόλις πριν σερβίρετε προσθέτετε και το ντρέσινγκ.

Κυριάκος Κυριάκου

ΠΗΓΗ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δημοφιλή