150 γρ. γαρίδες χωρίς κέλυφος
2 κουταλάκια σόγια σος
2 κουταλάκια ελαιόλαδο
75 γρ. νουντλ ρυζιού Exotic Food
1 σκελίδα σκόρδο
1 καυτερή πιπεριά
1 κουταλάκι φρέσκο τζίντζερ (πιπερόριζα)
20 γρ. κόκκινο κρεμμύδι
40 γρ. σέλινο
75 γρ. καρότο
75 γρ. φασολάκι
50 γρ. λαχανίδα ή κανονικά λάχανα (σέσκουλα)
100 ml ζωμό κότας
5 γρ. φύλλα σέλινου-αγριοσέλινου
Τις αφήνετε στην άκρη να κρυώσουν.
Βράζετε τα νουντλ σε καυτό νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Τα σουρώνετε και τα κρατάτε στην άκρη.
Ψιλοκόβετε το σκόρδο, το τσίλι, το τζίντζερ και τα τσιγαρίζετε στο υπόλοιπο ελαιόλαδο για 2-3 λεπτά.
Κόβετε σε φέτες το κρεμμύδι, το σέλινο, το καρότο, τα φασολάκια, τη λαχανίδα και τα προσθέτετε στο τηγάνι.
Συνεχίζετε το τσιγάρισμα για ακόμα 1-2 λεπτά.
Προσθέτετε το ζωμό και αφήνετε να κοχλάσει.
Προσθέτετε τις γαρίδες, τα νουντλ και τα φύλλα σέλινου, ανακατεύετε και σερβίρετε.