Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Βόλος: «Πόλεμος» Μπέου – Κουρέτα για την ταφή των νεκρών ψαριών (Βίντεο)

«Πόλεμος» ξέσπασε στη Μαγνησία μεταξύ του Δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου και του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα για την ταφή των χιλιάδων νεκρών ψαριών της λίμνης Κάρλα που ξεβράστηκαν στον Παγασητικό.

Κι ενώ η εισαγγελέας του Αρείου πάγου ζητά επειγόντως απαντήσεις και απόδοση ευθυνών, ο δήμαρχος Βόλου κατηγορεί τον Περιφερειάρχης Θεσσαλίας ότι είναι υπεύθυνος για την περιβαλλοντική καταστροφή καθώς με εντολή του θαβονται τα νεκρά ψάρια στην κοίτη του χειμάρρου.

Από την πλευρά ο κ Κουρέτας αρνείται τις κατηγορίες λέγοντας ότι οι ευθύνες για αυτό που προέκυψε από την Κάρλα και στη συνεχεία στον Παγασητικό δεν είναι της σημερινής διοίκησης της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Ο Αχιλλέας Μπέος εμφανίστηκε νωρίς το πρωί σε βίντεο στον Παγασητικό και τον χείμαρρο Ξηριά όπου σταμάτησε ένα σκαπτικό μήχάνημα το οποίο όπως ανέφερε έθαβε τα νεκρά ψάρια.

Η επίθεση Μπέου

Ο Αχιλλέας Μπέος αποκάλεσε νούμερο τον Δημήτρη Κουρέτα με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας να υποστηρίζει ότι δεν γίνεται ταφή των ψαριών, αλλά απομάκρυνση και στη συνέχεια καύση…

«Οι ευθύνες για αυτό που προέκυψε από την Κάρλα και στη συνεχεία στον Παγασητικό δεν είναι της σημερινής διοίκησης της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Τα υπόλοιπα είναι δημιουργία εντυπώσεων και πολιτικά παιχνίδια. Δεν μπορεί κανείς να βρίζει, να λέει ψέματα και να δέρνει τον κόσμο. Από σήμερα μπαίνω εγώ μπροστά, δίπλα στους Βολιώτες. Ή εγώ ή αυτός», ανέφερε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας.

Πηγή

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή