Κυριακή, 30 Μαρτίου, 2025
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Στέφανος Κασσελακης: Συμμετείχε ως ομιλητής στο διεθνούς κύρους STAR FORUM 2025 της Λαμίας, προβάλλοντας την Ελλάδα

spot_img

Σήμερα είχα τη χαρά να συμμετάσχω ως ομιλητής στο STAR FORUM 2025, στη Λαμία, σε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα one-on-one συζήτηση με τη δημοσιογράφο Μαρία Τσατζαλή.
Στη συζήτησή μας, εστιάσαμε σε ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, αναδεικνύοντας τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα μας, αλλά και τις χρόνιες παθογένειες που εμποδίζουν την ανάπτυξη και την πρόοδό της.

Στο πλαίσιο της συζήτησης, κλήθηκα να σχολιάσω και τις πρόσφατες δηλώσεις της νέας πρέσβειρας των ΗΠΑ στην Αθήνα, η οποία ανέφερε πως, με τον Τραμπ στην εξουσία, η Ελλάδα μπορεί να «κοιμάται ήσυχη».
Η απάντησή μου ήταν ξεκάθαρη: Η μόνη χώρα στην οποία μπορεί να βασιστεί η Ελλάδα είναι η ίδια η Ελλάδα.

Για να είναι πραγματικά ασφαλής και ισχυρή η χώρα μας, χρειάζεται μια εξωτερική πολιτική αυτόνομη, ρεαλιστική και βασισμένη στα εθνικά συμφέροντα, χωρίς αυταπάτες ή εξαρτήσεις. Οφείλουμε να ενισχύσουμε την οικονομία μας, να θωρακίσουμε την αμυντική μας ικανότητα και να προωθήσουμε μια στρατηγική που να διασφαλίζει τη σταθερότητα και την ευημερία του ελληνικού λαού.

Συνεχίζουμε δυναμικά, με όραμα και ρεαλισμό, για μια Ελλάδα που δεν περιμένει σωτήρες, αλλά χαράζει τον δικό της δρόμο με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα.

ΠΗΓΗ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δημοφιλή