Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Ο Μητσοτάκης υποσχέθηκε άμεση αναδάσωση στα καμένα, μαντέψτε με τι…

Ο Μητσοτάκης υποσχέθηκε άμεση αναδάσωση στα καμμένα χώματα της Αττικής. Σωθήκαμε! Ακούσαμε κάτι που έχουμε ακούσει τόσες φορές στο παρελθόν. Άμεσο και απώτερο. Ποτέ όμως δεν έχουμε ακούσει σχέδιο εφαρμογής πυροπροστασίας των υπό αναδάσωση περιοχών, αλλά και των μη εισέτι πληγέντων από πυρκαγιές δασών.

Και επειδή λοιπόν η καμμένη γή έχει την πολύ κακή συνήθεια με την πρώτη βροχή να αναδασώνεται και από μόνη της καλά θα κάνει η εξουσία να φροντίσει με μέτρα, από τώρα που η περιοχή είναι προσβάσιμη, που δεν θα επιτρέπουν να επαναλαμβάνονται οι πυρκαγιές στα ήδη καμμένα/αναδασωμένα που είναι και κάτι που ποτέ δεν έτυχε πρόνοιας από τους…όλοι ξέρουμε ποιους.

Τουλάχιστον να προλαμβάνονται οι φωτιές έγκαιρα και πολύ πιο πριν πριν το ολοκαύτωμα.

Κυρίως όμως, να αποσυρθεί άμεσα η κατάπτυστη μεθόδευση Σακελλαροπούλου που επιτρέπει την τοποθέτηση ανεμογεννητριών στις καμένες εκτάσεις, αμέσως μετά την φωτιά!

Διότι ο Μητσοτάκης είχε υποσχεθεί άμεση αναδάσωση και μετά το ολοκαύτωμα της Εύβοιας. Έβαλε μάλιστα και τον διαβόητο Μπένο ως θεματοφύλακα της ανάπλασης, ο οποίος φυσικά αμέσως μετά εξαφανίστηκε. Έκτοτε, το μόνο που δίδεται στην Εύβοια, είναι άδειες για αιολικά πάρκα…

Σήμερα ο Μητσοτάκης θα το πράξει; Σιγά που θα το πράξει. Ποιοι νομίζετε ότι τον έκαναν πρωθυπουργό; Η φράση τον ψήφισαν και τα δέντρα είναι φυσικά παρομοίωση. Εάν ψήφιζαν τα δέντρα τον Μητσοτάκη, η Ελλάδα θα ήταν καλυμμένη από πυκνά δάση.

ΠΗΓΗ

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή