Την τελευταία εβδομάδα η συζήτηση για τα αίτια της πυρόσφαιρας έχει αναζωπυρωθεί, καθώς έπειτα από αμφιλεγόμενα δημοσιεύματα, επανήλθε το σενάριο των ελαίων σιλικόνης.
Ωστόσο, τεχνικοί σύμβουλοι των οικογενειών των θυμάτων σε συνέντευξη τύπου παρουσίασαν στοιχεία που όπως υποστηρίζουν, τεκμηριώνουν την ύπαρξη αδήλωτου φορτίου στην εμπορική αμαξοστοιχία, ενώ γονείς ισχυρίζονται ότι η μη διενέργεια τοξικολογικών εξετάσεων και η απαγόρευση εκταφής των θυμάτων, γίνεται για να μην αποκαλυφθεί το είδος του φορτίου που προκάλεσε την πυρόσφαιρα.
Οι συνεχείς αναφορές του πρωθυπουργού στο φορτίο της αμαξοστοιχίας δημιουργούν την πεποίθηση ότι ο Κ. Μητσοτάκης γνώριζε και συγκαλύπτει, ενώ η κυβέρνηση επιμένει ότι δεν υπήρχε τίποτα το μεμπτό στην εμπορική αμαξοστοιχία.
Σημείωση: Μπορείτε να ψηφίσετε μόνο μία φορά. Το σύστημα για λόγους ασφάλειας σας επιτρέπει μόνο μία ψήφο!