Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Κασσελάκης για τους «8»: Υπάρχει οργανωμένο σχέδιο εξευτελισμού του ΣΥΡΙΖΑ

Για «οργανωμένο σχέδιο» με στόχο τον «καθημερινό εξευτελισμό του ΣΥΡΙΖΑ έως το συνέδριο», κάνει λόγο σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Στέφανος Κασσελάκης, εξαπολύοντας πυρά κατά των 8 που αποχώρησαν χθες από τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας.

Σε βίντεο που δημοσιοποίησε μέσω Facebook, ο Στέφανος Κασσελάκης διερωτάται, μεταξύ άλλων, «πώς είναι σε ένα κόμμα κάποιοι που μιλούν για τον πρόεδρό του, όπως θα μιλούσε για εκείνον η Νέα Δημοκρατία;»

«Εδώ και ένα χρόνο, κάθε φορά που κάνουμε αντιπολίτευση, κάθε φορά που καταθέτουμε προτάσεις, βρίσκω μπροστά μου ένα νούμερο: οι 53, οι 6+6, οι 87, οι 8 των 87», επισημαίνει.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, στόχος της προσπάθειας υπονόμευσης είναι «να μη μείνει κανείς», ώστε το κόμμα «πλήρως απαξιωμένο, να μην αλλάξει και να ρευστοποιηθεί σε μία νεφελώδη Κεντροαριστερά, με σωτήρα επιλεγμένο από τη διαπλοκή».

«Η θέση μου δεν μου επιτρέπει να το επιτρέψω. Είμαι πρόεδρος όλων. Οχι μίας φράξιας και χρέος μου είναι να κρατήσω την αξιοπρέπεια του ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ, ή θα γίνει το κόμμα των μελών, των πολιτών, της ανοιχτής κοινωνίας, ή θα γίνει ένα κατάλοιπο που το προσπέρασε η εποχή», τονίζει.

Πηγή

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή