Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Κασσελάκης: Δεν ξέρω να υπάρχει ζήτημα μαύρου χρήματος – Τι είπε για Τσίπρα και Αυγή

«Δεν ξέρω να υπάρχει ζήτημα μαύρου χρήματος (στο ΣΥΡΙΖΑ), αλλά πρέπει να μιλήσετε στον προηγούμενο οικονομικό διευθυντή» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του Αlpha.

Μάλιστα ζήτησε να «σταματήσει η συζήτηση περί συγκόλλησης και συναίρεσης και ρευστοποίησης και μάλιστα εκτός των οργάνων του κόμματος».

Μετά την επιστροφή του από τις ΗΠΑ ο Στέφανος Κασσελάκης υποστήριξε πως το ταξίδι του αποσκοπούσε στην δημιουργία της ”υποδομής με επαφές για να στηρίξουμε τις προσπάθειες του προοδευτικού κόσμου. Είδαμε το κύμα υπέρ της Ακροδεξιάς στην Ευρώπη”.

«Συμφωνώ με τον κ. Σαμαρά»

Παρότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε στον Αντώνη Σαμαρά με αφορμή την χθεσινή του τοποθέτηση στο Πολεμικό Μουσείο, τόνισε ότι συμφωνεί με τις δηλώσεις του κ Σαμαρά ότι η Ευρώπη έχει γίνει διευθυντήριο.

«Όμως η δική του στρατηγική βασίζεται στη μισαλλοδοξία και στην επιστροφή στο παρελθόν. Έχουμε πολύ δρόμο στον προοδευτικό χώρο για να αφυπνίσουμε τους λαούς» είπε χαρακτηριστικά.

Συμφώνησε με τις αναφορές του κ. Σαμαρά για την μείωση του ΦΠΑ και πρόσθεσε ότι ” συμφώνησε μαζί μας ότι υπάρχουν καρτέλ και ολιγοπώλια”.

Πηγή

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή