Κυριακή, 7 Ιουλίου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Και πάλι «Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη» η AEGEAN

Δεν είναι και λίγο πράγμα σε 25 χρόνια λειτουργίας μας εταιρείας, όπως η AEGEAN, να βραβεύεται για 13η συνεχή χρονιά και 14η φορά συνολικά, ως η «Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη», στα Skytrax World Airline Awards 2024, τον Διεθνή Οργανισμό Αξιολόγησης Αεροπορικών Εταιρειών.

Η AEGEAN κατέκτησε και τη 2η θέση στην κατάταξη για την «Καλύτερη Περιφερειακή Εταιρεία στον Κόσμο» και την 3η θέση στην κατάταξη για την «Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία στην Νότια Ευρώπη».

Ο Δημήτρης Γερογιάννης, διευθύνων σύμβουλος της AEGEAN, δήλωσε: «Αυτή η διάκριση της AEGEAN αποτελεί για εμάς απόδειξη της συνεχούς προσπάθειας και αφοσίωσης των ανθρώπων μας και ένα, νομίζουμε, ακόμη σημαντικό επίτευγμα σε ένα τόσο ανταγωνιστικό και γεμάτο προκλήσεις κλάδο, όπως είναι οι αερομεταφορές. Με αφορμή τον εορτασμό των 25 χρόνων λειτουργίας μας, είμαστε ακόμη πιο αποφασισμένοι να ενισχύσουμε περαιτέρω τις υπηρεσίες μας και να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους επιβάτες μας, υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και φιλοξενίας. Ευχαριστούμε όλους τους επιβάτες και τους ανθρώπους μας που έκαναν αυτή την επιτυχία δυνατή».

Αναφερόμενος στη βράβευση της AEGEAN, ο Edward Plaisted, CEO της Skytrax, επισήμανε: «Θερμά συγχαρητήρια στην AEGEAN. Πρόκειται για ένα πραγματικά αξιοσημείωτο επίτευγμα από μια αεροπορική εταιρεία σε αυτήν την πολύ ανταγωνιστική περιοχή που δραστηριοποιείται».

Πηγή

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή