Κυριακή, 7 Ιουλίου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Εuro 2024: Μπέλιγχαμ και Κέιν… ξελάσπωσαν την Αγγλία (βίντεο)

Πρόκριση θρίλερ για την Αγγλία στα προημιτελικά του Εuro. Τα «τρία λιοντάρια» έχαναν ως το 90+5’ από τη Σλοβακία, έστειλαν το ματς στην παράταση με μαγικό γκολ του Μπέλινγκχαμ κι εκεί κέρδισαν με 2-1 και βρέθηκαν στα προημιτελικά. Κακή εικόνα των Άγγλων στο μεγαλύτερο διάστημα αλλά μίλησε στο τέλος η ποιότητα. Η Ελβετία ο επόμενος αντίπαλος της Αγγλίας.

Ο αγώνας

Στο 5’ ο Ντούντα εκτέλεσε το φάουλ αλλά ο Στρέλετς από κοντά δεν κατάφερε να βρει τέρμα με προβολή ενώ στο ίδιο λεπτό ο Χαράσλιν άνοιξε αριστερά στον Χάντσκο, εκείνος έκανε το γύρισμα και η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Πίκφορντ.

Στο 10ο λεπτό ο Μπέλινγκχαμ άνοιξε αριστερά στον Τρίπιερ που από ιδανικό σημείο πλάσαρε πολύ άστοχα ενώ στο 12’ ο Χαράσλιν πάτησε περιοχή από αριστερά και πλάσαρε με το δεξί, η μπάλα κόντραρε και πέρασε από τον Πίκφορντ αλλά ο Τρίπιερ έσωσε σχεδόν στη γραμμή.

Στο 23’ μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Σλοβακίας, ο Κέιν έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ και στο 24’ ο Μέινου έπιασε όμορφο σουτ στην κίνηση από τα όρια της περιοχής αλλά αστόχησε για λίγο.

Και τελικά στο 25ο λεπτό ο Στρέλετς πέρασε όμορφη κάθετη στον Σραντς ο οποίος βρέθηκε φάτσα με τον Πίκφορντ και τον πλάσαρε για το 0-1. Η Σλοβακία κράτησε σχετικά εύκολα και χωρίς να απειληθεί στο υπόλοιπο του πρώτου μέρος και στο 50’ η Αγγλία βρήκε δίχτυα με τον Φόντεν αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Στο 52’ ο Κέιν έκανε το πλασέ μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Βάβρο και πέρασε ελάχιστα έξω ενώ στο 55’ μετά από λάθος στο κέντρο ο Στρέλετς είδε τον Πίκφορντ εκτός εστίας και τον πλάσαρε από τα 50 μέτρα αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα έξω.

Στο 78’ ο Φόντεν εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά, ο Κέιν πήρε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα έξυσε το δοκάρι των Σλοβάκων. Στο 81ο λεπτό ο Ράις έκανε το μακρινό σουτ και η μπάλα τράνταξε το δοκάρι ενώ στην επαναφορά ο Κέιν έπιασε όμορφο γυριστό από το πέναλτι αλλά αστόχησε.

Η Αγγλία έμοιαζε ανίκανη να βρει γκολ κι όμως στο 90+5’ μετά από εκτέλεση πλαγίου από δεξιά ο Γκουεχί έπιασε την κεφαλιά και ο Μπέλινγκχαμ με φοβερό γυριστό έκανε το 1-1.

Το ματς πήγε στην παράταση όπου στο 91’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Πάλμερ από δεξιά ο Ντουμπράβκα έδιωξε ασταθώς. Ο Εζέ έκανε το σουτ, ο Τόνεϊ πήρε την κεφαλιά και ο Κέιν με νέα κεφαλιά εξ επαφής έγραψε το 2-1.

Στο 105′ ο Μπένες σέντραρε από αριστερά αλλά ο Πέκαρικ αστόχησε από κοντά με προβολή και στο 118′ το σουτ του Μπόζενικ από δεξιά σταμάτησε στο πλαϊνό δίχτυ. Στο 120+1′ η Αγγλία έφυγε στην κόντρα, ο Τόνεϊ έκανε το σουτ λίγο έξω από την περιοχή αλλά αστόχησε.

Πηγή

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή