Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Είναι επίσημο: Οι Oasis μετά από 16 χρόνια και πάλι μαζί

Οι Oasis ανακοίνωσαν την επανένωση τους το 2025 για μια περιοδεία 14 συναυλιών στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία.

Δεν θα είναι, ωστόσο, headliners στο Φεστιβάλ του Glastonbury, όπως ανέφεραν δημοσιεύματα τις τελευταίες μέρες, ούτε θα δώσουν 10 συναυλίες στα γήπεδα Wembley και Etihad.

Οι αδελφοί Γκάλαχερ θα εμφανιστούν τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, στα γήπεδα του Κάρντιφ, του Λονδίνου, του Μάντσεστερ, του Εδιμβούργου και του Δουβλίνου.

Η προπώληση εισιτηρίων ανοίγει στις 31 Αυγούστου (9 π.μ.) με τις τιμές να ανακοινώνονται την ίδια ημέρα.

Πάντως, στην ανακοίνωση οι συναυλίες αυτές χαρακτηρίζονται ως το «εγχώριο σκέλος» της περιοδείας, αναφέροντας ότι «βρίσκονται σε εξέλιξη σχέδια» για εμφανίσεις πέρα από Βρετανία και Ιρλανδία.

«Δεν υπήρξε κάποια καταλυτική στιγμή που πυροδότησε την επανένωση, μόνο η σταδιακή συνειδητοποίηση ότι είναι η κατάλληλη στιγμή», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Ενώ σε κοινή δήλωση, η μπάντα σημειώνει με νόημα: «Τα όπλα έχουν σιγήσει. Τα αστέρια έχουν ευθυγραμμιστεί. Η μεγάλη αναμονή τελείωσε. Ελάτε να δείτε. Δεν θα μεταδοθεί από την τηλεόραση».

Οι συναυλίες σηματοδοτούν την πρώτη μετά από 16 χρόνια κοινή εμφάνιση τους, από τότε που ο Liam και ο Noel Gallagher χώρισαν τους δρόμους τους μετά από ένα καβγά στα παρασκήνια ενός φεστιβάλ στο Παρίσι και τριάντα χρόνια από την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ τους What’s the Story (Morning Glory)?.

Σύμφωνα ωστόσο, με τον Guardian, το συγκρότημα δεν έχει σχέδια να ξαναμπεί στο στούντιο για να γράψει νέα μουσική.

Με πληροφορίες από Guardian

Πηγή

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή