Κυριακή, 7 Ιουλίου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Δυναμικό και πλήρες το νέο 5θυρο MINI Cooper

Με μήκος 4,036μ., πλάτος 1,744μ. και ύψος 1,464μ., το 5θυρο MINI Cooper, σε σύγκριση με το νέο 3θυρο μοντέλο έχει κατά 7,2 εκ. μεγαλύτερο μεταξόνιο και κατά 17,2 εκ. μεγαλύτερο μήκος. Όλα αυτά προσφέρουν περισσότερους χώρους και άνεση στους επιβάτες.

Οι κοντοί πρόβολοι, και ο μικρός κύκλος στροφής των 11,4 μέτρων καθιστούν το 5θυρο MINI Cooper ένα ευέλικτο μοντέλο για την πόλη, ενώ οι απέριττες επιφάνειες και οι εκφραστικές πινελιές προσδίδουν επίσης στο νέο 5θυρο MINI Cooper αδιαμφισβήτητα χαρίσματα. Στο εσωτερικό, οι ψηφιακές καινοτομίες και η καθηλωτική εμπειρία χρήστη προάγουν το DNA των μοντέλων MINI στο επόμενο επίπεδο.

Η μεγαλύτερη έκδοση αμαξώματος του αυθεντικού MINI Cooper προσφέρει επίσης τη χαρακτηριστική διασκεδαστική οδήγηση και την ευελιξία που συνοδεύει όλα τα μοντέλα της μάρκας.

Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής μεταξύ δύο αποδοτικών κινητήρων βενζίνης, οι οποίοι, σε συνδυασμό με το σύγχρονο πλαίσιο και το ακριβές σύστημα διεύθυνσης, προσφέρουν την χαρακτηριστική αίσθηση go-kart MINI.

Ο τρικύλινδρος βενζινοκινητήρας του 5θυρου MINI Cooper C αποδίδει 115 kW/156 hp. Το 5θυρο MINI Cooper S χρησιμοποιεί έναν τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα με 150 kW/204 hp.

.

Το νέο 5θυρο MINI Cooper συνδυάζει τη χαρισματική σχεδίαση MINI με επιπλέον λειτουργικότητα. Στο πίσω μέρος, το αισθητά φαρδύτερο εσωτερικό προσφέρει άνετο χώρο για τρεις επιβάτες. Τα αναδιπλούμενα σε αναλογία 60:40 πίσω καθίσματα αυξάνουν τη χωρητικότητα του χώρου αποσκευών από 275 λίτρα σε έως και 925 λίτρα.

Πηγή

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή