Η επιτυχημένη εισαγωγή του ηπειρωτικού τυριού «Κασκαβάλι Πίνδου» στα καταστήματα εστίασης των Ιωαννίνων και οι προοπτικές προώθησης κι άλλων τοπικών προϊόντων αναλύθηκαν σε συνέντευξη Τύπου από τον Περιφερειάρχη Αλέξανδρο Καχριμάνη, τον Αντιδήμαρχο Χρήστο Τάτση και τον καθηγητή του πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Δημήτρη Σκάλκο.
Η πρωτοβουλία, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και τις τοπικές επιχειρήσεις, έδωσε υπεραξία στο προϊόν και προσελκύει ολοένα και περισσότερους καταναλωτές.
Με αφορμή αυτήν την επιτυχία, σχεδιάζεται το πρώτο «Local Taste Festival», που θα προβάλλει ακόμη περισσότερα προϊόντα της Ηπείρου, συμβάλλοντας στην τοπική οικονομία και στην ανάδειξη της γαστρονομικής ταυτότητας της περιοχής.
www.ertnews.gr