Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου, 2025
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Ο Ινδός παραγωγός Boney Kapoor εξετάζει τα Ιωάννινα για γυρίσματα ταινίας Bollywood

spot_img

Τα Ιωάννινα ενδέχεται να γίνουν σκηνικό για την επόμενη παραγωγή του Bollywood, καθώς ο διάσημος Ινδός παραγωγός Boney Kapoor επισκέφθηκε την περιοχή μαζί με συνεργάτες του για αυτοψία πιθανών τοποθεσιών γυρισμάτων.

Μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων παρουσίασαν αναλυτικά τον προορισμό, εστιάζοντας στα Ιωάννινα, το Μέτσοβο, το Ζαγόρι, τα Τζουμέρκα, την Κόνιτσα, τη Δωδώνη, τη Ζίτσα, το Πωγώνι και τα παράλια της Ηπείρου.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις φυσικές ομορφιές, τα ιστορικά μνημεία, τις υπαίθριες δραστηριότητες, τη γαστρονομία και τις κινηματογραφικές δυνατότητες της περιοχής.

Αν οι τοποθεσίες κριθούν κατάλληλες, η παραγωγή της ταινίας, κόστους εκατομμυρίων δολαρίων, θα ξεκινήσει την άνοιξη, διαρκώντας δύο μήνες, με συνεργείο περίπου εκατό ατόμων από την Ινδία.

Η προβολή των Ιωαννίνων μέσω Bollywood αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την τουριστική προβολή της περιοχής.

www.ertnews.gr

Πηγή

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δημοφιλή