Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου, 2025
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Η Πρέβεζα υποδέχεται το Καρναβάλι με μια μεγάλη γιορτή την 1η Φεβρουαρίου

spot_img

Η Πρέβεζα ετοιμάζεται να ζήσει μοναδικές στιγμές το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2025, με την επίσημη τελετή έναρξης του Καρναβαλιού, καλώντας όλη την Ήπειρο να συμμετάσχει σε αυτή τη μεγάλη γιορτή.

Με σύνθημα “Όλη η Ήπειρος μια αγκαλιά”, το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας και ο Δήμος Πρέβεζας συνδιοργανώνουν μια φαντασμαγορική βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και αποκριάτικο κέφι.

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 19:00 στην Πλατεία Δικαστηρίων στην παραλία της Πρέβεζας, όπου μικροί και μεγάλοι θα απολαύσουν ένα μοναδικό αποκριάτικο πρόγραμμα με θεατρικά και άλλα δρώμενα.

Στις 20:00, η γιορτή μεταφέρεται στην Πλατεία Ανδρούτσου, όπου ο Δήμαρχος Πρέβεζας, Νίκος Γεωργάκος, θα κηρύξει την επίσημη έναρξη του Καρναβαλιού και η βραδιά κορυφώνεται με συναυλία και αποκριάτικες μουσικές.

www.ertnews.gr

Πηγή

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δημοφιλή