Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Πολύχρωμη σαλάτα με ντοματίνια, ρόδι και χαλλούμι

spot_img

Από τη Χριστίνα Χριστοφή

ΥΛΙΚΑ
200 g. ντοματίνια κομμένα σε κύβους
100 g. πιπεριά φλωρίνης κομμένη σε κύβους
100 g. ρόδι καθαρισμένο
50 g. κόκκινο κρεμμύδι κομμένο σε κύβους
10 ml. Μελάσα ροδιού
150 g. Πισσουρκώτικο Αιγοπρόβειο χαλλούμι Χαραλαμπίδης Κρίστης κομμένο σε κύβους
50 ml. ελαιόλαδο +1 κ.σ. για το ψήσιμο του χαλουμιού
20 g. κόλιανδρος ψιλοκομμένος
20 g. δυόσμος ψιλοκομμένος
Αλάτι/ Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα καυτό τηγάνι βάζουμε το χαλούμι μαζί με 1 κ.σ ελαιόλαδο και ψήνουμε για περίπου ένα λεπτό μέχρι να ροδοκοκκινίσει από όλες τις πλευρές.
Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά , συμπεριλαμβανομένου του χαλουμιού και ανακατεύουμε. Δοκιμάζουμε αν χρειάζεται περισσότερο αλατοπίπερο και έπειτα σερβίρουμε.

ΠΗΓΗ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δημοφιλή