Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Πως κάποιοι βρίσκουν πάντα λεφτά για ταξίδια

Σίγουρα έχεις κάποια τέτοια άτομα στον κύκλο σου. Και ακόμα περισσότερα στο feed σου στα social media. Είναι αυτοί που… ταξιδεύουν συνεχώς, σε διάφορα κοντινά ή μακρινά μέρη. Κάπου εκεί έχεις την απορία: Μα καλά, πως βρίσκουν λεφτά για τόσα ταξίδια;

Οκ, υπάρχουν και αυτοί που διαθέτουν ένα μεγάλο εισόδημα, και άρα δεν έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα. Αλλά όλοι οι άλλοι;

Τα ταξίδια δεν θέλουν απαραιτήτως πολλά λεφτά. Θέλουν κάτι που μπορεί να είναι ίσως δυσκολότερο για κάποιους: Θέλουν να μη θέλεις… τίποτα άλλο.

Τι θα πει «τίποτα άλλο»; Συχνά, αυτοί/ες που κάνουν πολλά ταξίδια και πάνε σε 3 μέρη διακοπές το καλοκαίρι και φεύγουν εκδρομή… σε κάθε διαθέσιμο 3ημερο, δεν «επενδύουν» σε τίποτα άλλο. Δεν έχουν ούτε πολυτελές αυτοκίνητο, ούτε ωραίο σπίτι σε ωραία γειτονιά, ούτε ακριβή μηνιαία σύνδεση στο internet. Ούτε τρώνε φαγητό έξω κάθε βράδυ. Ούτε πάνε για πολλά ποτά με φίλους όταν είναι στη βάση τους. Ούτε παίρνουν καφέ απ έξω κάθε μέρα στη δουλειά. Ούτε έχουν Netflix και άλλες 3 συνδρομές. Ούτε σκυλιά, ούτε γατιά, και εννοείται ούτε παιδιά.

Αυτή είναι η σύντομη απάντηση στο «πώς βρίσκει ο κόσμος λεφτά για ταξίδια»: Συχνά, θυσιάζει όλα τα άλλα.

Βεβαίως υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να ψαχτείς και να κάνεις οικονομικά ταξίδια. Σε προηγούμενο άρθρο γράφαμε για τα 3 websites που σε βοηθούν να μείνεις δωρεάν σε διάφορα μέρη σε όλο τον κόσμο. Με μια προϋπόθεση.

Ενώ σε άλλο άρθρο παραθέτουμε 8 tips για να κάνεις οικονομικά ταξίδια.

Φυσικά έχουμε κάνει και συνέντευξη με την Ελληνίδα που έχει ταξιδέψει σε 40 χώρες «χωρίς δουλειά».

Τι λες λοιπόν, μήπως θα κινηθείς σε κάποιο από αυτά τα μονοπάτια.

Πηγή

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή