Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Σύσκεψη για τις πλημμύρες στους κάμπους Βρυσέλλας και Φιλιατών

Τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024, στις 18:00, o Δήμος Φιλιατών πραγματοποιεί σύσκεψη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Φιλιατών με θέμα τις πλημμύρες που προκαλεί ο ποταμός Καλαμάς στους κάμπους Βρυσέλλας και Φιλιατών.

Στη συνάντηση έχουν κληθεί να συμμετέχουν όλοι οι αρμόδιοι φορείς, με στόχο να εξεταστούν προληπτικά και κατασταλτικά μέτρα για την αντιμετώπιση των πλημμυρών.

Η σύσκεψη αποσκοπεί στην ανεύρεση λύσεων για την προστασία της αγροτικής παραγωγής και των περιουσιών των κατοίκων, οι οποίοι πλήττονται συχνά από τις πλημμύρες.

Η συζήτηση θα επικεντρωθεί σε έργα αντιπλημμυρικής προστασίας και άλλες ενέργειες που μπορούν να συμβάλουν στην αποτροπή μελλοντικών καταστροφών.

Κλήθηκαν να συμμετάσχουν ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης, ο αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας Θωμάς Πιτούλης, οι δήμαρχοι Ηγουμενίτσας και Σουλίου, εκπρόσωποι των Τοπικών Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων (ΤΟΕΒ), οι πρόεδροι των Παρακαλάμιων Τοπικών Κοινοτήτων, με στόχο την ανάπτυξη μιας συνολικής και συντονισμένης στρατηγικής.

www.ertnews.gr

Πηγή

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή