Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img
spot_img

Top 5 ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Έπεσε το ChatGPT

Το ChatGPT, το δημοφιλές chatbot της OpenAI, που μας είχε συνηθίσει σε ατελείωτες συζητήσεις και απαντήσεις σε κάθε ερώτηση, φαίνεται πως αποφάσισε να πάρει μια… άδεια!

Οι χρήστες σε όλο τον κόσμο βρέθηκαν ξαφνικά αντιμέτωποι με ένα σιωπηλό παράθυρο διαλόγου, καθώς η πλατφόρμα παρουσίασε εκτεταμένα προβλήματα.

epese to chatgpt

ChatGPT down: Η τεχνητή νοημοσύνη παίρνει… άδεια!

Από το πρωι, το ChatGPT έπαψε να ανταποκρίνεται, αφήνοντας τους χρήστες να αναρωτιούνται τι συνέβη. Το κουμπί “Enter” έγινε ανενεργό, ενώ οι προηγούμενες συνομιλίες εξαφανίστηκαν από προσώπου γης.

Σύμφωνα με το Downdetector, η πλειοψηφία των χρηστών (πάνω από 80%) αντιμετώπισε δυσκολίες στην πρόσβαση, ενώ ένα μικρότερο ποσοστό δεν μπορούσε καν να επισκεφτεί την ιστοσελίδα ή να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή.

Η OpenAI δεν έχει ακόμη δώσει επίσημη εξήγηση για το συμβάν, αφήνοντας τους χρήστες να αναρωτιούνται αν πρόκειται για τεχνικό πρόβλημα ή για κάτι πιο… μυστήριο.

Μέχρι να επιστρέψει το ChatGPT, οι συζητήσεις μας θα περιορίζονται στον πραγματικό κόσμο, όπου τα “Enter” και τα “Shift” δεν έχουν καμία δύναμη!

Πηγή tvfreaks

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img

Δημοφιλή