Η πρώτη βραδιά γευσιγνωσίας που πραγματοποιήθηκε στους Φιλιάτες, με μεγάλη επιτυχία και την παρουσία των τοπικών αρχών και πλήθους επισκεπτών, ανέδειξε την υψηλή ποιότητα των ελληνικών ψαριών και προώθησε την κουλτούρα κατανάλωσής τους.
Η εκδήλωση που διοργάνωσαν ο Σύλλογος Υδατοκαλλιεργειών Θεσπρωτίας, ο Δήμος Φιλιατών και άλλοι τοπικοί φορείς, προσέφερε στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τοπικά προϊόντα ιχθυοκαλλιέργειας, συνοδευόμενα από – επίσης τοπικά -αγροτικά προϊόντα και κρασιά.
Οι βραδιές γευσιγνωσίας θα συνεχιστούν και σε άλλες περιοχές της Θεσπρωτίας τον Αύγουστο και Σεπτέμβριο.
www.ertnews.gr